ارائه مشاوره حقوقی توسط وکلای پایه یک دادگستری

اهمیت مشاوره و مشورت گرفتن از متخصصین امور بر هیچ کس پوشیده نیست ، با توجه به تخصصی شدن کارها و مشاغل و پیچیدگی های موضوعات تخصصی ، مشاوره گرفتن امری ضروری و اجتناب ناپذیر است .

دلایل اهمیت مشاوره حقوقی عبارتند از :

اول ، در بعضی پرونده های حقوقی که هزینه دادرسی بسیار بالایی دارد، در صورت طرح دعوای نادرست هزینه پرداخت شده غیر قابل استرداد است و در صورت طرح مجدد دعوا باید مجدد هزینه دادرسی واریز شود .

دوم ، در صورت طرح دعوا بدون مشورت با وکلا و مشاوران حقوقی، اگر دعوا و دادخواست مطرح شده اشتباه باشد، در شرایطی که با حکم محکومیت دادگاه مواجه شویم، به دلیل اینکه رای صادره اعتبار امر مختومه دارد، امکان طرح مجدد دعوی وجود ندارد و این هزینه بسیار سنگینی برای ذیحق خواهد بود. نه تنها متحمل هزینه دادرسی شده است، بلکه دیگر نمیتواند به حق مورد ادعای خود برسد .

سوم ، استفاده از مشاوره حقوقی مانع از اطاله دادرسی و طولانی شدن روند رسیدگی به پرونده تا صدور رای و اجرای آن می باشد . بطور قطع در صورت استفاده از مشاوره وکلا و متخصصین حقوقی و با راهنمایی های ایشان روند پرونده به مراتب سریعتر انجام خواهد شد .

با توجه به اهمیت و مزایای مشاوره حقوقی که بر شمردیم استفاده از مشاوره حقوقی امری ضروری و لازم می باشد . موسسه حقوقی آبان با بهره مندی از وکلای پایه یک دادگستری با بیش از بیست سال سابقه وکالت در زمینه های مختلف حقوقی  آمادگی خود را در جهت ارائه مشاوره حقوقی و راهکارهای متناسب با مسایل و مشکلات حقوقی اعلام میدارد .

اگر نیاز به دریافت مشاوره حقوقی تخصصی دارید از طریق ارسال اطلاعات تماس خود در فرم زیر، ما را آگاه کنید....

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

نام و نام خانوادگی*

159 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • یک پرونده مربوط به کلاهبرداری اینترنتی در شعبه ۶ناحیه ۳۱تهران بوده که کمتر ۲۰روز مختومه شد و داخل روند کار پرونده نوشته که شکایت د. م علیه… جهت رسیدگی به شعبه دیگر ارسال شد این یعنی چی به دلیل چیه؟

    پاسخ
  • دختری هستم ۲۳ساله که با یه پسری ارتباط پیدا کردن و نزدیک ۴ساله باهم در ارتباط هستیم و پسر چه از نظر شغلی و مالی از نظر اخلاقی هم مورد قبول من هستش و همدیگه رو میخواییم
    ما در دو استان با فاصله تقریبی ۹ساعتی هستیم که من در شهر اونا دانشجو بودم که آشنا شدیم و قصدمون هم جدی هستش
    ولی الان ۷-۸ماهی هست که درسم تموم شده و از اون وقت با پدر و مادرم در این مورد صحبت کردم
    ولی اونها بدون اینکه از پسر یا خانوادش شناختی داشته باشند یا ببینن تنها دلیلی که میارن اینه که راهشون دوره یا پسره اگه خوب بود شهر خودش ازدواج میکرد و اینجور موارد که بازم بدون شناخت هستش
    و من از این بابت خسته شدم علاوه بر اون اصلا میلی به زندگی در کنار خانواده یا شهرمون ندارم
    و به انتخابی که کردم مطمئن هستم
    حالا با تمامی این موارد و نارضایتی‌ها میخواستم بدونم آیا من میتونم از نظر قانونی بدون رضایت پدرم ازدواج کنم یا خیر؟!

    پاسخ
    • اگر به دلایل ناموجه و غیرمنطقی مانع از ازدواج شما با پسر دلخواه شما می‌شوند از طریق دادگاه خانواده نسبت به درخواست مجوز ازدواج اقدام نمائید و مشخصات کامل آن پسر را به دادگاه خانواده ارائه دهید.

      پاسخ
  • سلام خسته نباشید دخترم یک ماشین مدل ۹۴ از نمایشگاه معامله کرده الآن گفتن که کارت ماشین مفقود شده آیا برای تعویض پلاک به مشکل بر نمیخوره و اینکه برای گرفتن کارت ماشین مشکلی نیست از پاسخ دهنتون نهایت تشکر را دارم

    پاسخ
  • درود برام ابلاغ اومده بود برای هزینه کارشناسی که بنده فکر میکردم برای شخص مقابلم بوده ایشون از بنده بابت نوشته پشت مباعینانه شکایت کردن که بنده مبلغ ۷۰ میلیون تا فلان تاریخ باید پرداخت کنم در حالی که بنده در جلسه رسیدگی شاهدین بردم که اعلام کردم من فقط ۱۵ میلیون به ایشان بدیهی دارم بعد از چند روز به بنده ابلاغ شد برای هزینه کارشناسی ۱ میلیون واریزکنم دلیل اینکه بنده اشتباه مرتکب شدم فکر کردم برای شخص مقابلم این پیام هستش و هزینه کارشناس واریز نکردم بعد از چند روز رای صادر شد و بنده محکوم به کل مبلغ و هزینه وکیل و دادرسی شدم بنده اغتراض کردم و الان دوتا شاهد معرفی کردم برای اعسار الان یکی از شاهدین بنده خاطر حکم جلب که داره نمیتونه بیاد الان میخوام بدونم چکار میتونم کنم گواه دیگری معرفی کنم یا روز جلسه یک شخص دیگر ببرم قبول میکنن؟

    پاسخ
  • برای اینکه بفهمیم سوءسابقه داریم یا نه باید از کجا استعلام بگیریم؟!

    پاسخ
  • سلام من می‌خواهم با مرد مسیحی ازدواج کنم و در ایران ثبت بشود. آیا مراکز اسلامی خاصی از طرف وزارت خارجه وجود دارد که اون جا حتما باید مسلمان بشوند یا در مساجد محلات هم میشه انجام داد .

    پاسخ
  • پدر من سال ۶۴در جبهه مورد اصابت ترکش قرار گرفته. هنوز ترکش‌ها توی کتفش هست. از طرفی گوشش هم تقریبا ۹۵درصد شنوایی نداره که از اون روز هستش.
    بخاطر ترکش‌ها ۵درصد دادن ولی بخاطر گوشش میگن که باید مدارک پزشکی بیاری.
    در اون موقع که جبهه بودن بیمارستان صحرایی بود که تحت نظر قرار گرفت. الان مدارک معلوم نیست کجاست.

    پاسخ
  • برای درخواست ازدواج از دادگاه برای دختر ۱۸ساله با اینکه دو سال هم نامزد هستن و ب دلیل اختلاف بین پدرو مادر اجازه ازدواج داده نمیشود شرایط قبولی پسر از نظر دادگا چیست

    پاسخ
  • من ۲۵سالمه و مادر پدرم عراقی هستن منتها ایران ازدواج کردن ومنم *متولد ایران هستم* همینجا هم تحصیل کردم. پدرم سابقه جنگ برای ایران رو داره، عموم توسط رژیم بعث اعدام شده، داییم هم جانباز جنگه. اینهارو خدمتتون عرض کردم ک بپرسم آیا بهم شناسنامه میدن یا اینکه غیر ممکنه؟ سپاسگزارم

    پاسخ
  • سلام
    تفاوت‌های حكم و قرار در چیست ؟

    پاسخ
    • سلام

      حكم هميشه از طرف دادگاه صادر می شود ولی قرار ممكن است از طرف دادگاه يا مدير دفتر صادر شود

      حكم قابل تجديدنظر است، مگر قانون منع كرده باشد. در حالي كه قرارها غير قابل تجديد نظرند مگر قانون اجازه داده باشد

      احكام ممكن است حضوری يا غيابی باشند اما قرار غيابی در قانون ذكر نشده است

      درخواست اعاده دادرسي نسبت به قرارها جايز نيست و صرفاً نسبت به احكام می توان تقاضای اعاده دادرسی نمود. (ماده ۴۲۶قانون آئين دادرسی مدنی

      در احكام نياز به تقديم دادخواست و تحقيق است ولی در قرارها  تقديم دادخواست شرط نيست و می تواند به صورت درخواست هم باشد

      پاسخ
  • آیا امکان رجوع از هبه وجود دارد؟

    پاسخ
    • هبه در لغت به معنای بخشیدن، هدیه دادن و انعام است؛ هبه عقدی جایز است، به این معنی که امکان بر هم زدن یک‌طرفه آن، بدون نیاز به توافق طرف مقابل، امکان‌پذیر است که در مقابل عقود لازم قرار دارد، که به طور یک‌جانبه قابل بر هم زدن نیستند.

      اما امکان رجوع در عقد هبه به موجب قانون، محدود شده است. در ماده 803 قانون مدنی در چهار مورد امکان رجوع از هبه وجود ندارد.

      در صورتی که هبه به پدر یا مادر و یا اولاد باشد.
      در صورتی که هبه معوض بوده و عوض هم داده شده باشد.
      در صورتی که هبه از ملکیت فرد خارج شده باشد.
      در صورتی که در مال هبه شده تغییری حاصل شود.

      همچنین برابر با ماده 807 قانون مدنی اگر مالی به عنوان صدقه بخشیده شود نیز قابل رجوع نیست.

      پاسخ
  • خودرویی فروختم اما خریدار تعویض پلاک نمیکند

    پاسخ
    • در نخستین اقدام با یک اظهارنامه دقیق از خریدار بخواهید تا نسبت به فک پلاک اقدام نماید.
      در هنگام فروش نیز وکالتنامه با مدت کوتاه به خریدار بدهید و در مبایعنامه برای تاخیر انتقال پلاک جریمه روزانه منظور نمایید.
      در انتها میتوانید در دادگاه، دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up