ارائه مشاوره حقوقی توسط وکلای پایه یک دادگستری

اهمیت مشاوره و مشورت گرفتن از متخصصین امور بر هیچ کس پوشیده نیست ، با توجه به تخصصی شدن کارها و مشاغل و پیچیدگی های موضوعات تخصصی ، مشاوره گرفتن امری ضروری و اجتناب ناپذیر است .

دلایل اهمیت مشاوره حقوقی عبارتند از :

اول ، در بعضی پرونده های حقوقی که هزینه دادرسی بسیار بالایی دارد، در صورت طرح دعوای نادرست هزینه پرداخت شده غیر قابل استرداد است و در صورت طرح مجدد دعوا باید مجدد هزینه دادرسی واریز شود .

دوم ، در صورت طرح دعوا بدون مشورت با وکلا و مشاوران حقوقی، اگر دعوا و دادخواست مطرح شده اشتباه باشد، در شرایطی که با حکم محکومیت دادگاه مواجه شویم، به دلیل اینکه رای صادره اعتبار امر مختومه دارد، امکان طرح مجدد دعوی وجود ندارد و این هزینه بسیار سنگینی برای ذیحق خواهد بود. نه تنها متحمل هزینه دادرسی شده است، بلکه دیگر نمیتواند به حق مورد ادعای خود برسد .

سوم ، استفاده از مشاوره حقوقی مانع از اطاله دادرسی و طولانی شدن روند رسیدگی به پرونده تا صدور رای و اجرای آن می باشد . بطور قطع در صورت استفاده از مشاوره وکلا و متخصصین حقوقی و با راهنمایی های ایشان روند پرونده به مراتب سریعتر انجام خواهد شد .

با توجه به اهمیت و مزایای مشاوره حقوقی که بر شمردیم استفاده از مشاوره حقوقی امری ضروری و لازم می باشد . موسسه حقوقی آبان با بهره مندی از وکلای پایه یک دادگستری با بیش از بیست سال سابقه وکالت در زمینه های مختلف حقوقی  آمادگی خود را در جهت ارائه مشاوره حقوقی و راهکارهای متناسب با مسایل و مشکلات حقوقی اعلام میدارد .

اگر نیاز به دریافت مشاوره حقوقی تخصصی دارید از طریق ارسال اطلاعات تماس خود در فرم زیر، ما را آگاه کنید....

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

نام و نام خانوادگی*

159 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • پدربزرگ بنده در سال ۱۳۳۳ با پرداخت ۱۱۰ هزار تومن اقدام به خرید سه رشته قنات آب
    در محله شمیران کرده که همه با مشخصات در سند ذکر شده سند به صورت دفترچه‌ای و منگوله دار هست به اداره آب مراجعه کردیم حتی از بودن همچین سندی بی‌اطلاع بودن

    پاسخ
  • سلام خسته نباشید من با همسرم مشکل دارم و مورد ضرب وشتم قرار داده که تمام مراحل دارم طی میکنم رفتم پزشک قانونی وشکایت و… الان باپدرم صحبت کرده که میاد تعهد میدهد که دیگه دست روی من بلند نکند میخواستم بدونم تعهد تو دادگاه بگیرم بهتر هست یا محضر؟

    پاسخ
  • بنده آخرای سال۹۹ با پاپوشی که برای من درست کردن دستگیر شدم باوزن ۲کیلو۳۳۰گرم تریاک که ۵سال حبس ۵۰ضربه شلاق۲۰ میلیون جریمه که وکیل برام اعتراض زد چیزی‌ام کم نشد و بعدش باسند بیرون بودم تا اینکه صاحب سند حکم جلبم رو گرفت ۱۴۰۲/۹/۲۰ تاریخ ورود به زندانم هست و حکم قطعی شده که باگذشت تقریبا ۴۰روز با دستور قضایی اجرای احکام موفق به مرخصی شدم به مدت ۱۰روز که الان ۲یا۳روز مانده به اتمام مرخصی خواستم دقیق راهنماییم کنید از داخل زندان درخواست پابند دادم زندان تایید کرد اجرای احکام تایید کرد ولی پرونده زیر دست تجدید نظر رفت موافقت نکرد رد کرد و الان میخوام ببینم چه راهی هست من بتونم پابندم رو بگیرم بدون برگشتن به زندان و این که مادرم و پدرم هم مریضی صعب العلاج سرطان و AS دارن با وجود تمامی مدارک فقط خواهشا هر راهی هست پیشنهاد بدهید

    پاسخ
  • بهمن عربی
    مارس 13, 2024 6:27 ب.ظ

    درصورت اثبات شهادت کذب شاهدایادادگاه عالی دادنامه دادگاه کیفری رانقض میکندیاخیر؟
    بابت ضرب وجرح عمدی که شاکی پرونده بودم. دادگاه رای قطعی به دیه داد. رای دادگاه کیفری اینگونه صادر شده است:
    درخصوص شکایت شاکی فرزند….ازمتشاکی فرزند….دایربرضرب وجرح عمدی وشکایت شاکی به اینکه بامتشاکی قبلااختلاف داشته وقرارمیگذارندتابه هم دیگررضایت بدهنددراین راستاجهت مراجعه به ثبت اسنادسوارخودرومیشوندومجدداباهم بگومگومیکنندوحسب اظهارات شاکی چون متشاکی عقب خودرونشسته بوده ازفرصت استفاده کرده وی راموردضرب وجرح قراردادند.
    علی ایحال شاکی جهت اثبات ادعای خود به گواهی پزشکی قانونی و یک نفر شاهد استناد نمودند و علاوه بر این متشاکی در خلال اظهاراتش اجمالا به درگیری اذعان داشتند ولی منکر ضرب شاکی شدند فلهذا دادگاه با عنایت به وجود لوث و به درخواست شاکی قرار اتیان سوگند صادر و شاکی قسم یاد نمودند ضرباتی که در گواهی پزشکی قانونی قید گردیده است توسط ضربات متشاکی به وی وارد شده است فلهذا دادگاه باتوجه به شکایت شاکی وگزارش کلانتری وگواهی پزشکی قانونی وشهادت شاهدواحدواتیان سوگندازسوی شاکی ودفاع غیرموثرمتشاکی بزهکاری مشارالیه رامحرزومسلم تشخیص واستنادابه مواد709و714ازقانون مجازات اسلامی ومواد374و375و427و431و433ازقانون ائین دارسی کیفری حکم به محکومیت متشاکی به دیه راداده است رای صادره حضوری وقطعی است.
    حالاسوالم این است که باتوجه به اخذدیه ومختومه شدن پرونده واینکه ضارب مراواقعاکتک زده بوداگرمتشاکی بامدارکی شکایت کندوشهادت شاهدبنده رامثلابه علت کذب بودن اثبات کندوبعدانیزباماده474قانون ائین دادرسی کیفری اعاده دادرسی کندباتوجه به اینکه متشاکی دردادگاه درخلال اظهاراتش اجمالابه درگیری اذعان کرده ولی منکرضرب شاکی شده است(متشاکی دردادگاه گفته بوددران روزشاکی من راکتک زده است ومن شاکی راکتک نزده ام)وباعنایت به وجودلوث وصدورقراراتیان سوگندایاکل رای صادره دادگاه کیفری دردیوان عالی نقض میشودیاخیر؟

    پاسخ
    • با سلام
      شما می توانید با اثبات کذب بودن شهادت شاهد درخواست اعاده دادرسی نسبت به دادنامه صادره را مطرح نمایید ولی این نکته را در نظر داشته باشید که محاکم کیفری با بررسی مجموعه مدارک اقدام به صدور یا نقض رای صادره می نمایند .مگر اینکه تنها دلیل اثبات جرم علیه شما شهادت شاهد باشد .

      پاسخ
  • اگر شخصی ابتدا ملکی را به موجب بیع شرط منتقل نماید و سپس همان ملک را به شخص دیگری منتقل ،نماید وضعیت بیع شرط اول و بیع دوم چگونه است؟

    پاسخ
    • بموجب ماده ٤٥٩ قانون مدنی به مجرد وقوع عقد بيع شرط، مبیع در مالکیت مشتری با قید خیار برای بایع مستقر میگردد. لذا عمل بيع مجدد بايع قبل از استفاده از حق فسخ ،عمل فضولی است و هم موجب مسئولیت کیفری و هم غیر نافذ بودن عمل بایع خواهد بود مگر اینکه با وجود قرائنی عمل بيع مجدد بایع را، استفاده عملی از حق فسخ تلقی کنیم.

      پاسخ
  • اگر بعد از عدم تنظیم سند رسمی انتقال به خاطر قصور طرفین توافق بکنند که روز تنظیم سند رسمی چند ماه دیگر باشد و همچنین توافق کنند که اگر خریدار همه مانده ثمن را روز محضر نیاورد معامله باطل منفسخ و اقاله شده است، این توافق بر باطل منفسخ و اقاله شدن قانوناً لازم الوفا و معتبر است یا خیر؟

    پاسخ
    • انحلال عقد به سه گونه است

      اول – بطلان عقد در صورتی است که در زمان انعقاد عقد یکی از شرایط ماده ۱۹۰ قانون مدنی مفقود باشد.
      دوم – فسخ عقد دو گونه است یا قانونی یا قراردادی و استفاده از آن توسط ذیحق، نیاز به اعمال اراده یکطرفه است بدین خاطر محاکم صرف طرح دادخواست اعلام تأیید فسخ را قبول ندارند مگر اینکه قبلاً اراده خواهان به خوانده طی اظهارنامـه یـا مدرک مثبته دیگری اعلام شده باشد.
      سوم – انفساخ عقد : یا قانونی است یا قراردادی که استفاده از آن نیاز به اعلام اراده یکطرفه نیست و با تحقق آن وضعیت قانونی یا مورد توافق عقد خود بخود بی اعتبار و منحل می شود انفساخ عقد قانونی مثل از بین رفتن عین مستأجره یا از بین رفتن مبيع قبل از قبض یا در عقود جایز مثل فوت یا حجر طرفين …. انفساخ قراردادی زمانی است که طرفین توافق میکنند که با حدوث عملی در آتیه عقد خود بخود از بین برود. مثل اینکه اگر چک ثمن برگشت خورد معامله بی اعتبار و منفسخ شود.
      تحقق چنین شرطی به علت وجود سبب آن (یعنی وجود عقد )امکان توافق به انحلال خود بخودی آن در آینده مالم يجب نبوده و منع قانونی ندارد. همانطور که خود قانونگذار با تحقق حادثه ای در آینده انحلال خود بخودی را مقرر کرده و توافق به آن هم به نظر ایراد قانونی نداشته باشد. تفاوت انفساخ و تفاسخ در این است که اقاله قانونی وجود ندارد ولی قراردادی به علت متصف به ارادی بودن آن وجود دارد ولی انفساخ هم قانونی و هم ارادی با توافق قابلیت تحقق دارد. بدین خاطر قانونگذار انفساخ قانونی را به صراحت بیان کرده و انفساخ قراردادی نیاز به اعلام نبوده و با ماده ۱۰ قانون مدنی و سایر عمومات مندرج در انفساخ قانونی، قابلیت تفسیر و تعبیر دارد و مخالف مقررات آمره و اخلاق حسنه نیست.

      پاسخ
  • سلام عرض ادب. همسایه جدید ما اقدام به بازسازی ملک خود کرده و بدون اجازه اقدام به تخریب دیوار مشترک کرده. سقف منزل ما هم روی اون دیوار هست. که باعث ایجاد ترک و نشست قسمت‌هایی از دیوار شده. و همچنین تمام دودکش‌ها موجود تو اون دیوار مشترک رو حذف کرده. بخاطر نا ایمن بودن مجبور شدیم خونه رو خالی کنیم و تامین دلیل کردم و کارشناس همه موارد رو نوشت. و تا الان هیچ اقدامی برا اصلاح نکردند. شکایت کردم و یک هفته بعد دادگاه وقت داده. حال برا دادگاه چه مطالبی رو باید بگم؟ آیا طبق قانون دست زدن به دیوار اشتراکی بدون اذن قانونی هست؟ حذف دودکش‌ها از دیوار مشترک غیرقانونی هست؟ آیا میتونم ادعای حق اجاره بها بکنم بخاطر تخلیه خونه بکنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

    پاسخ
    • بله می توانید اعاده به وضعیت سابق و مطالبه خسارت را بخواهید البته موضوع برای بررسی میزان خسارت به خانه به کارشناسی ارجاع خواهد شد
      حتما لایحه تخصصی دفاع تهیه کنید

      پاسخ
  • سلام وعرض احترام . در مبایعه نامه نوشته شده درصورت بروز اختلاف به داوری که تعیین شده مراجعه می شود . یکی از طرفین قرارداد فوت شده است طبق ماده ۴۸۱ قانون ایین دادرسی مدنی درصورتی که یکی از طرفین قرارداد فوت شود داوری منحل است . حال دادگاه با این استدلال که چون داوری در ضمن عقد لازم تعیین شده عقدی لازم است و بافوت منحل نمی شود  قرار عدم استماع دادخو است الزام به تنظیم سند که  علیه ورثه تنظیم شده را صادرکرده است . ایا این استدلال قاضی در صدور رای صحیح است؟

    پاسخ
    • موضوع اختلافی هست تجدیدنظر خواهی کنید
      به نظر بنده این رای در تجدیدنظر نقض خواهد شد چون  ماده 481 بصورت مطلق فوت طرفین را باعث زوال داوری دانسته و هیچ قیدی که حاکی از عقد داوری مستقل یا در ضمن عقد دیگر باشد  ندارد بنابراین طبق  اصل اصاله الاطلاق  فوت طرفین داوری در هر صورت باعث زوال داوری می شود

      پاسخ
  • با سلام و وقت بخیر
    ما ۵ خواهر و ۳ برادریم. منزلی از پدرم به ما ارث رسیده، و دارای دو قباله هست، یعنی دو تا واحد جداست. ما این منزل رو فروختیم، خریدار بهمون چک از واحد اول رو داد، همه ورثه گرفتند به غیر از برادر کوچکم که چون حساب خالی بوده چک رو برگشت زده، ما شکایت کردیم، خریدار هم رفته از بنگاه معاملاتی به عنوان مدرک کاغذی گرفته مبنی بر این‌که حاضر شده چک های واحد دوم رو هم تحویل ما بده ولی ما نرفتیم بگیریم، حدود ۵ سال گذشته ولی ما نتونستیم ملک رو پس بگیریم.
    از این طرف هم برادرم به بهانه این که این پول‌های چک‌هایی که گرفتیم رو میخواد برگردونه به خریدار و خونه رو پس بگیره از ما بدون رسید پول ها رو گرفته، نه تنها پسشون نداده خرجشونم کرده.
    آیا به نظرتون خونه به ما بر میگرده؟
    سوال دوم این که برادرم ۵ سال پیش از ما ۱۵۰ ملیون گرفته، می‌تونم شکایت کنم و ارزش کنونی پول بعد از ۵ سال رو ازش بگیرم؟

    پاسخ
    • سلام برای پس گرفتن خانه باید قرارداد فسخ شود و بعد استرداد میبیع را بخواهید . میتوانید از برادرتون پول را پس بگیرید از تاریخ مطالبه خسارت بهتون تعلق میگیرد .

      پاسخ
  • سلام
    داماد ما تازه فوت کرده خانه محل سکونت و زمین به نام خواهرم است آیا فرزندان او که از زن اول او هستند میتوانند در مورد خانه و زمین که ششدانگ به نام خواهرم است حق دخل و تصرف داشته باشند به لحاظ قانونی در مورد وسایل خانه چطور
    در مورد حقوق بازنشستگی چطور میتونند کاری کنند لطفا راهنمایی کنید

    پاسخ
  • باسلام خدمت شما عزیزان مادرم در قید حیاته میخواد داراییش روبنام تنها پسرش بزنه چون املاکش سند رسمی نداره که تومحضر انجام بدیم ایا دستی بنویسیم ودوتا شاهد امضاکنه کافیه چون سه تا خواهر هم دارم فردا قانونا نتونن کاری کنن یااذیتم کنن ممنون از راهنماییتون

    پاسخ
  • اکثر وکلا میگویند در ضرب وجرح عمدی هرگاه رای قطعی دادگاه کیفری۲ فقط و تنها به استناد شهادت شهود صادرشده باشدو درصورت اثبات شهادت کذب شهود و سپس اعاده دادرسی از ان رای با توجه به حجم پرونده های موجود در شعب دیوان عالی و همچنین بررسی موضوعات به مراتب مهمتر از ان چون دیه کمتر از یک دهم دیه کامل است در اعاده دادرسی با بند ث ماده ۴۷۴ و یا با ماده۴۷۷ قانون آئین دادرسی کیفری در شعب دادگاه عالی مطرح می‌شود، ولی به دلیل اینکه دیه کمتر ازیک دهم دیه کامل است تحت هر شرایطی هم که باشد رسیدگی نمیشودو رای دادگاه کیفری۲ نقض نمیشود؟

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up