ارائه مشاوره حقوقی توسط وکلای پایه یک دادگستری

اهمیت مشاوره و مشورت گرفتن از متخصصین امور بر هیچ کس پوشیده نیست ، با توجه به تخصصی شدن کارها و مشاغل و پیچیدگی های موضوعات تخصصی ، مشاوره گرفتن امری ضروری و اجتناب ناپذیر است .

دلایل اهمیت مشاوره حقوقی عبارتند از :

اول ، در بعضی پرونده های حقوقی که هزینه دادرسی بسیار بالایی دارد، در صورت طرح دعوای نادرست هزینه پرداخت شده غیر قابل استرداد است و در صورت طرح مجدد دعوا باید مجدد هزینه دادرسی واریز شود .

دوم ، در صورت طرح دعوا بدون مشورت با وکلا و مشاوران حقوقی، اگر دعوا و دادخواست مطرح شده اشتباه باشد، در شرایطی که با حکم محکومیت دادگاه مواجه شویم، به دلیل اینکه رای صادره اعتبار امر مختومه دارد، امکان طرح مجدد دعوی وجود ندارد و این هزینه بسیار سنگینی برای ذیحق خواهد بود. نه تنها متحمل هزینه دادرسی شده است، بلکه دیگر نمیتواند به حق مورد ادعای خود برسد .

سوم ، استفاده از مشاوره حقوقی مانع از اطاله دادرسی و طولانی شدن روند رسیدگی به پرونده تا صدور رای و اجرای آن می باشد . بطور قطع در صورت استفاده از مشاوره وکلا و متخصصین حقوقی و با راهنمایی های ایشان روند پرونده به مراتب سریعتر انجام خواهد شد .

با توجه به اهمیت و مزایای مشاوره حقوقی که بر شمردیم استفاده از مشاوره حقوقی امری ضروری و لازم می باشد . موسسه حقوقی آبان با بهره مندی از وکلای پایه یک دادگستری با بیش از بیست سال سابقه وکالت در زمینه های مختلف حقوقی  آمادگی خود را در جهت ارائه مشاوره حقوقی و راهکارهای متناسب با مسایل و مشکلات حقوقی اعلام میدارد .

اگر نیاز به دریافت مشاوره حقوقی تخصصی دارید از طریق ارسال اطلاعات تماس خود در فرم زیر، ما را آگاه کنید....

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

نام و نام خانوادگی*

159 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • میخاستم بدونم اگه ی شخصی یه تعهد نامه تنظیم کنه و ب امضای طرفینش برسونه اما هنوز محضر نرفته اون طرفینشم سواد نداشتن و فقط اثر انگشت زدن و برای طرفین کامل تعهد نامه رو نخوندن ک مطلع بشن.ینی حالتی شده ک این طرفینو تو رودربایسی قراردادن.حالا میخاستم بدونم جلو میز محکمه میتونه تعهد گیرنده حرفی واسه گفتن داشته باشه با این تفاسیر
    تعهد نام ب همسایه ک یک قسمت از ملک مون رو نسازیم ب خاطر اینکه ارزش ملک همسایه کم نشه.ولی ما برای ساخت ملکمون مجوز رسمی از بخشداری و شهرداری وهمچنین نقشه داریم

    پاسخ
    • سلام. طبق قانون مدنی، هر کس حق دارد در ملک خود هرگونه تغییری ایجاد کند مگر متضرر غیر قرار گیرد.
      علاوه بر این تعهدنامه ای که بدون اطلاع و آگاهی متعهد گرفته شده باشد فاقد هرگونه ارزش قانونی است.

      پاسخ
  • طاهری نیا
    می 15, 2024 4:35 ب.ظ

    سلام خسته نباشید آیا پدر میتواند تمام یا قسمتی از دارایی خود را در زمان حیاتش به یکی از فرزندانش ببخشد چه جوری قانونی میشه، با شاهد چطور ؛ بسیار ممنون

    پاسخ
    • سلام. طبق ماده 30 قانون مدنی : هرفردی نسبت به مایملک خود حق هرگونه دخل و تصرف رو داره و حتی میتونه قبل از مرگ آن رو در قالب عقد هبه یا صلح به یکی از فرزندان خودش واگذار کنه و یا به نام یکی از فرزندانش منتقل بکنه و هیچکس حق هیچگونه اعتراضی نداره.

      پاسخ
  • سلیمانی
    می 19, 2024 5:27 ب.ظ

    سلام ببخشید درمورد اعتراض به نظریه کارشناس تصادفات سوال داشتم
    آیا کارشناس نباید مدت زمان معقول جهت خواب خودرو در تعمیرگاه رو مشخص کنه ؟ به صرف گفته راننده زیان دیده هزینه خواب خودرو‌ همون بیست روز که راننده زیان دیده گفته  تعیین کردن و اینکه ماشین آژانسه درصورتی که مدرکی ارائه ندادن

    و اینکه سقف تعهدات بیمه نود میلیون بوده اما تنها بیست میلیون پرداخت کرده و ده میلیون افت خودرو رو نداده میشه این هزینه رو بر عهده بیمه ثالث گذاشت یا خیر

    پاسخ
    • سلام چنانچه به نظریه کارشناسی معترض هستید میبایست در مهلت ۷ روزه نسبت به ثبت اعتراض خود اقدام نمایید.
      درخصوص تعهدات بیمه نیز باید به این موضوع توجه نمایید آیا بیمه گر در خصوص افت قیمت خودرو مسئولیتی را پذیرفته یا خیر و این مورد در شمول بیمه شخص ثالث قرار نمی‌گیرد.

      پاسخ
  • برای چه جرم هایی وثیقه صادر می گردد؟

    پاسخ
    • جرم هایی که در جمهوری اسلامی ایران احتیاج به وثیقه گذاری دارند عبارتند از:

      – جرایم سیاسی
      -جرایم تعزیری
      -و جرایم کیفری

      که البته برخی از این جرایم، درجات مختلفی دارند.

      به عنوان مثال می توان از جرایمی نام برد که به گذاشتن وثیقه نیاز دارند:

      آدم ربایی ، قتل ، تهدید ، کلاهبرداری ، سرقت ، قاچاق مواد مخدر و….

      نکته ی جالب توجه این است که در مواردی، دادگاه از گرفتن وثیقه خودداری می نماید و این در حالی است که اولا شخص، سابقه ی کیفری نداشته باشد و ثانیا سابقه ی شغلی درخشان و موفقی داشته باشد. همچنین افرادی که محل سکونت ثابت و یا داری شغل ثابتی نیز باشند جزو این گروه قرار می گیرند.

      پاسخ
  • سلام وقت بخیر
    ببخشید این سوالو میشه یه توضیحی بدید ممنون میشم البته خودمم به جواب رسیدم تقریبا اما خواستم از جوابش مطمئن بشم پرسیدم
    سوالم اینه که آیا قاضی ایرانی می تواند در رأی خود به عرف بین المللی استناد کند؟

    پاسخ
  • سلام
    اگه هزینه کارشناسی در مدت قانونی۷روزه پرداخت بشه ولی فیش واریزی رو مثلا روز هشتم تحویل دادگاه بدیم مشکلی داره یا خیر؟

    پاسخ
  • اگر چک یا سفته ایی که بعضی از کارفرمایان یا متعاملین در معاملات وبعضا مشاورین املاک بابت ضمانت حسن انجام کار یا خسارت وارده ویا تخلیه ملک از اشخاص حقیقی گرفته می‌شود 1_آیا چک ضمانت باید مبلغ و تاریخ داشته باشد. 2_چک مورد ترافع یا همان ضمانت در بانک قابلیت وصول شدن دارد یا خیر؟؟؟

    پاسخ
    • با سلام اصولا چک پرداخت نقدی است و به محض صدور باید مبلغ آن تادیه گردد. در نتیجه چک ضمانت اگر به بانک برده شود قابلیت وصول دارد اما در صورت عدم موجودی برخی از مزیت های سایر چک ها را نخواهد داشت ازجمله قابلیت شکایت کیفری . از طرفی اگر اثبات گردد چک بابت ضمانت بوده است در ابتدا باید اثبات شود که متعهد واقعا از انجام تعهد سرباز زده است که متعهد له مجبور به استفاده از اسناد ضمانتی شده است و بار این اثبات با متعهد له(دارنده چک) است. شعبه ۵ دیوانعالی کشور در یکی از دادنامه های صادره چنین اعلام نظر کرده است:« در صورتی می‌توان وجه چک تضمینی را مطالبه کرد که دو شرط احراز شود: نخست اینکه دارنده به تعهدات قراردادی خود عمل نموده و دوم اینکه ثابت شود صادرکننده از تعهدات قراردادی خود تخلف کرده است»

      پاسخ
  • می خواهیم در برابر شکایت حقوقی که از ما شده لایحه دفاعیه بدهیم. می توانیم دو روز قبل از وقت رسیدگی حضورا به دفتر شعبه ببریم و یا باید از طریق دفتر قضایی لایحه را  بفرستیم . لطفا راهنمایی بفرمایید

    پاسخ
  • سلام یه خانمی که سرپرست خانواده بوده و‌ مستمر بگیر کمیته امداد از سال ۸۶ اون رو‌ تحت بیمه اجتماعی قرارداده ولی حق بیمه را واریز نکرده حال خانم باتوجه ب اینکه سنش بالای ۵۵ سال و سرپرست خانواده هست خواستار بازنشستگی داره ولی چون کمیته امداد حقوق بیمه واریز نکرده شامل بازنشستگی نمیشود ایا میتوان ب دلیل عدم واریز حق بیمه از کمیته شکایت کرد،؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

    پاسخ
  • سلام وقت شما بخیر، ما چند شریک در یک ملک هستیم، که همه سند داریم به نام خودمون ولی یک نفر از ما سند نداره و قولنامه داره که به سند تبدیل نکرده، یعنی خودش اقدام نکرده حالا چون شرکا حاضر به مصالحه نیستند، من میخوام ملک رو بذارم مزایده، با توجه به اون یک نفر که سند نداره تکلیف مزایده، و تکلیف اون شخص چی میشه؟
    با سپاس از راهنمایی شما.

    پاسخ
  • سلام  وقت بخیر .‌ببخشید یک راهنمایی میخواستم  یک واحد آپارتمان طبق رأی دادگاه بابت فرار از دین و بخشی‌از مهریه به بنده در سال ۹۹ تعلق گرفت این ملک سند تفکیکی نداره و متاسفانه ننسبت به زدن سند بنده را اذیت میکنند .از دادگاه که پرسیدم گفتند در فروش و اجاره ملک مشکلی نیست تا الان ملک اجاره بود و الان مشتری آمد و با تمام شرایطی که ذکر کردم و تمام آرا قید شده حاضر به خرید ملک شده .و مبایعه نامه هم نوشته شده و زمان مشخصی هم بابت دادن سند قید نشده و مبلغی برای تحویل سند گذاشته شده .‌خواستم بدونم برای اینکه با توجه به رضایت خودشان و تمام شرایط قید شده از نظر قانونی  که اقدام به خرید کردند برای اینکه در آینده نسبت به سند و یا متراژ خانه بنده را دچار مشکل نکنند  میتوان از آنها در دفتر خانه به شکل رسمی چیزی مکتوب و قانونی بگیرم یا نه؟ متراژ خانه هم کارشناسی شده از طریق دادگاه طی چند مرحله و پروانه ساختمان هم داره که. متراژ کارشناسی ۱۲۶ و نیم متر هست . و در پروانه ۱۲۷ متر .‌اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

    پاسخ
  • آیا چنانچه فردی جرمے را مشاهده کرد و آن را اطلاع نداد مجرم محسوب میشود یا خیر

    پاسخ
    • اصولا اعلام جرم توسط شهروندان عادی شاید به عنوان یک تکلیف اجتماعی و شاید اخلاقی مطرح است و کسی را نمیتوان به دلیل عدم اعلام جرم با وجود اطلاع از آن مورد مواخذه و تعقیب قرار داد.

      لکن اهمیت برخی از جرایم باعث شده قانونگذار این تکلیف به ظاهر اخلاقی را به تکلیفی قانونی تبدیل نماید . در مورد جرم تامین مالی تروریسم ، اعلام این جرم توسط افراد عادی یک تکلیف قانونی است و بنا بر ماده ۳ این قانون در صورت عدم اطلاع مجازات تعزیری درجه هفت در انتظار افراد خواهد بود .

      ✅همچنین در ماده ۱۷ قانون جدید حمایت از اطفال و نوجوانان مصوب سال ۹۹ ، هر کس از وقوع جرم یا خطرات قریب الوقوع نسبت به نوجوان یا طفل مطلع باشد و از اعلام آن خودداری کند به مجازات های تعزیری درجه شش محکوم خواهد شد.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up